Är du vår nya kollega?
Just nu söker vi nya medarbetare

Arbeta hemifrån som mötesbokare åt försäkringsbolag på dagtid

Svensk Mötesbokning är en av Sveriges mest expansiva företag inom mötesbokning. Vi arbetar med att hitta nya kunder åt våra uppdragsgivare till privat och företagsmarknaden över hela landet. Just nu expanderar vi verksamheten och söker nya anställda på distans som vill arbeta hemifrån med mötesbokning. Är du en person som trivs med kundkontakt, är stresstålig och söker du ett utmanande socialt arbete är du välkommen att söka denna tjänst!

Om tjänsten

På uppdrag av en av våra samarbetspartner kommer du att arbeta hemifrån med att ringa privatpersoner och företagare i Sverige, med syftet att boka in möte i försäkringsärende.
Mötet innebär att jämföra kundens försäkringskostnader som ofta resulterar i lägre priser. Aktören är fristående, vilket innebär att kunden får de bästa råden och en överblick på samtliga sina försäkringar.

Du kommer inte att göra några egna möten eller prata ekonomi, du kommer enbart boka in möten med nya kunder, därför krävs det ingen vidareutbildning inom försäkring eller liknande.

Beskrivning

Du som anställs kommer inledningsvis att introduceras och utbildas på distans inom sälj- och argumentationsteknik samt kännedom kring uppdragsgivarens tjänster, med syfte att snabbt sätta dig in i dina arbetsuppgifter och optimera möjligheten att bli en framgångsrik kommunikatör. Du kommer att arbeta i ett webbaserat ringprogram så ett krav är att du har en dator med internetanslutning och ett headset! Genom detta upplägg så kommer inga telefonräkningar att debiteras av dig för dina samtal du ringer!
Vi söker dig som har ett starkt engagemang. Det är viktigt att du brinner för att sälja och vågar utmana dig själv och dina gränser för att nå bästa resultat. Du har även en positiv inställning och är duktig på att hantera motgångar med ett leende. Viktigt är även att du har ett högt tempo i det du gör.

Kvalifikationer

För att passa in i vår företagsverksamhet bör du uppfylla följande kriterier:

· Du vill jobba i ett företag där du kan påverka din egen lön genom goda prestationer.

· Du ska vara tävlingsinriktad och beredd att jobba hårt för att uppnå uppsatta mål.

· Du är orädd för nya kontakter och professionell i din roll gentemot kund.

· Du bör inneha en hög social kompetens och har lätt för att uttrycka dig samt en förmåga att fånga kundens intresse genom din personlighet.

· Du har stort tålamod och positiv i din attityd.

· Du talar svenska språket flytande (obehindrat i tal och skrift).

Övrig information

Ersättning 
Provision 100 % - Hög lön baserat på resultat

Så ansöker du:
Ansök tjänsten genom att trycka på knappen nedan eller skicka ditt CV med personligt brev och ange ”Finansbolag dagtid” i ämnesraden vid ansökan till e-postadress: cv@svenskmotesbokning.se

Tillträde
Omgående

Arbetstider och omfattning 
Heltid/Deltid Mån-Fre, dagtid

Minst 3 pass  /vecka (minst 4 timmar per pass med möjlighet upp till 8 timmar).

Har du frågor om våra tjänster?

Kundservice

Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss?

Fler tjänster

Vi söker just nu efter nya medarbetare - Kanske är det du?

Om oss

Sveriges mest expansiva företag inom mötesbokning.