Är du vår nya kollega?
Just nu söker vi nya medarbetare

Arbeta som rekryteringsassistent – Distans / Huvudkontor

Svensk Mötesbokning arbetar åt företag på svenska marknaden med rekrytering av nya kunder och anställda över hela landet. Just nu expanderar vi verksamheten och söker nya tävlingsinriktade & starkt motiverade rekryterare. Är du en person som trivs med kundkontakt, är stresstålig och söker du ett utmanande socialt arbete är du välkommen att söka denna tjänst!

Om tjänsten

I denna tjänst kommer du ingå i vårt HR-team och arbeta med att rekrytera nya medarbetare både internt och externt till företag som söker ny personal. På egenhand kommer du kontakta sökande samt göra research och självständigt driva den inledande rekryteringsprocessen.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av att genomföra intervjuer på telefon och kvalificera dessa inför aktuella tjänster. Skriva och publicera annonser i diverse rekryteringskanaler samt att genomföra urval. På sikt kommer även möjligheten finnas att representera Svensk Mötesbokning på rekryteringsträffar, arbetsmarknadsdagar samt andra nätverksträffar.

Beskrivning

Du som anställs kommer inledningsvis att introduceras och utbildas kring vårt arbetssätt, med syfte att snabbt sätta dig in i dina arbetsuppgifter och optimera möjligheten att bli en framgångsrik rekryterare. Vi söker dig som kan uttrycka dig obehindrat och flytande i svenska. Som person är du noggrann, ambitiös och är bra på att ta dig an uppgifter på ett ansvarsfullt sätt. För oss är det viktigt att du är en lagspelare som alltid gör ditt yttersta för att nå bästa resultat, alltid med en possessiv energi. Viktigt är även att du är självgående och har ett högt tempo i det du gör. Du kommer dagligen/veckovis rapportera dina resultat till din närmsta chef.
Denna tjänst är aktuell på distans dvs. arbetet kan utföras hemifrån – oavsett var du bor, eller på vårt huvudkontor vid Stureplan i centrala Stockholm. Du som ansöker tjänsten och vill arbeta på distans kommer att arbeta i ett webbaserat ringprogram så ett krav är att du har en dator med internetanslutning och ett headset! Genom detta upplägg så kommer inga telefonräkningar att debiteras av dig för dina samtal du ringer!

Kvalifikationer

För att passa in i vår företagsverksamhet bör du uppfylla följande kriterier:

· Du vill jobba i ett företag där du kan påverka din egen lön genom goda prestationer.

· Du är orädd för nya kontakter och professionell i din roll mot de kandidater som söker aktuella tjänster.

· Du bör inneha en hög social kompetens och har lätt för att uttrycka dig samt en förmåga att fånga kandidatens intresse genom din personlighet.

· Du har stort tålamod och positiv i din attityd.

· Uppfullständiga svenska språkkunskaperna, flytande i tal och skrift

Övrig information

Ersättning 
Provision 100 % - Hög lön baserat på resultat

Så ansöker du:
Ansök tjänsten genom att trycka på knappen nedan, eller skicka ditt CV med personligt brev och ange ”Rekryterare” vid ansökan till e-postadress: cv@svenskmotesbokning.se

Tillträde
Omgående

Arbetstider och omfattning 
Heltid/Deltid Mån-Fre, dagtid

Minst 3 pass  /vecka (minst 4 timmar per pass med möjlighet upp till 8 timmar).

Har du frågor om våra tjänster?

Kundservice

Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss?

Fler tjänster

Vi söker just nu efter nya medarbetare - Kanske är det du?

Om oss

Sveriges mest expansiva företag inom mötesbokning.