Träffa dina kunder online
Var tillgänglig oavsett  geografisk plats

Vi bokar dina distansmöten!

Med digitala möten öppnas nya möjligheter utan att träffas fysiskt. Du kan ha personliga möten eller hålla seminarier med dina kunder online utan att behöva träffas fysiskt. Det blir allt vanligare att möten sker på distans eftersom det även sparar restid och har många andra fördelar. Vi prospekterar och bokar in både nya och befintliga kunder efter dina behov och önskemål via vår telemarketingavdelning!

Webbmöten

Vår webbmötestjänst gör det möjligt att träffa dina nya kunder på distans, oavsett var ni befinner er geografiskt. Med distansmöten via webben ökar man effektiviteten, du slipper dessutom långa restider till mötet och kan enkelt presentera din tjänst eller produkt genom att dela din skärm på datorn. Dessutom kan du exponera ditt budskap för en eller flera deltagare samtidigt.

Ingen restid

Slipp onödig restid till dina kundmöten

Mötesplats online

Träffa dina kunder oavsett vad du befinner dig

Fler affärer

Möjlighet till ökad försäljning

Telefonmöten

I dag har alla en telefon vilket innebär att ett telefonmöte gör det möjligt att genomförda möten på ett enkelt och smidigt sätt. Vi presenterar effektivt din tjänst eller produkt med potentiella kunder oavsett var kunden befinner sig fysiskt. Vi skräddarsyr ett manus tillsammans med ditt företaget och förmedlar budskapet efter önskemål!

Några ord från en av våra kunder

"Vi började införa denna typ av möten när Corona-viruset kom till Sverige . Distansmöten för oss har sedan dess resulterat i flertalet nya affärer. Svensk Mötesbokning bokar in många möten i vår kalender dagligen - Utan att vi behöver anpassa oss till var kunderna befinner sig. Allt fungerar väldigt bra!"

-Tjänsten rekommenderas av en mycket nöjd företagskund.

Fördelar med distansmöten

De största fördelarna med onlinemöten är att fler kan delta på mötena samtidigt. Mötesdeltagare behöver inte stressa till ett möte utan kan ansluta sig till mötet oavsett vart man befinner sig. Mindre stressade mötesdeltagare betyder även friskare deltagare och oftast mer effektivare möten. Dessutom är det klimatsmart med digitala möten.

Möjligheterna med digitala möten

Ska du presentera en lösningsbeskrivning så kan det ibland finnas behov att rita på en tavla hur man tänker. Både Google, Adobe och Microsoft har onlineverktyg för det. I vissa fall så finns det redan inbyggt i mötesapplikationen. Oftast är de ganska enkla men funktionella. Vi hjälper dig gärna med tips och råd vid behov!

Önskar du en kostnadsfri offert på distansmöten?

Våra tjänster

Mötesbokning av företag och privatpersoner efter dina behov.

Om oss

Sveriges mest expansiva företag inom kundbokning.

Kundservice

Välkommen att få svar på alla dina frågor från våra medarbetare