Arbetsprocess
Nyckeln till framgång

Utbildning av högsta kvalité

Svensk Mötesboknings arbetssätt har utarbetats för att säkerställa kundflödet och att meddelandet kommuniceras till rätt målgrupp på rätt sätt. Det första steget är en workshop och utbildning där vår projektansvarige får en fördjupad förståelse för företags varumärke. Vi tar strategiskt fram en målgrupp och ett passande budskap.

Kvalificerad mötesbokning

En framgångsrik företagare behöver ett konstant flöde av nya kunder för att säkra sin verksamhet och maximera sina vinster. Det är ofta svårt att veta var de nya kunderna finns och hur de bäst kontaktas. Många gånger behövs kompetens inom kommunikation som ett komplement till dina egna kunskaper för att uppnå detta. Vi  erbjuder dig möjligheten att få nya kunder utan att själv behöva ta första steget och kontakta eller bearbeta dem. 

Workshop

Kategori - Förståelse - Säljegenskaper

Målgrupp

Kundlista - Strategi - Bearbetning

Aktivitet

Prospektering - Anskaffning - Utvärdering  

Vårt utarbetade arbetssätt

För att uppnå maximala resultat krävs ett utarbetat arbetssätt med både strategisk och operativ fokus. Framförallt krävs det en grund baserad på djup förståelse av det individuella företagets varumärke. Därför inleds arbetsprocessen med en workshop och utbildning där den projektansvarige får möjlighet att lära sig om produkten eller tjänsten. I nästa steg utformas en relevant målgruppslista. Denna lista kommer vara utgångspunkt för nykundsanskaffningen tillsammans med det manus som utformas. Efter detta steg börjar vi ta kontakta med dina potentiella kunder via vårt callcenter.

Uppföljning med kvalité i fokus

En nyckelfaktor är konstant förbättring, vilket vi uppnår genom regelbunden kvalitetskontroll och utbildning av de projektansvariga. Vi utbildar projektansvariga och anpassar kommunikationsstrategin efter kundens behov och önskemål. Syftet är att den projektansvarige ska få god förståelse för vad kunden letar efter och förväntar sig av oss. Under samarbetet har vi regelbundna dialoger med uppdragsgivaren för att få maximalt resultat.

Bearbetning

Vi arbetar med alla typer av företag, stora som små, och lägger stor vikt vid att skapa individuella lösningar som maximerar effekten och ger uppdragsgivaren det allra bästa värdet på sin investering. Vi utför även mötesbokning om man vill ha hjälp med att bearbeta och följa upp befintliga kunder.

Bokningsystem

Vi använder en av marknadens bästa automatiska ringmotor, så kallad dialer. Systemet är en webbaserad plattform som även kan användas för försäljning och kundservice. Vår bokningslösning konfigureras enkelt så att den kan direkt anpassas efter våra kunders kalendrar om man använder Google eller Microsoft Office Outlook, därav skiljer vi oss mot vanliga standardlösningar. Vi ser till att våra kunder möts med den funktionalitet och krav som behövs redan från början.

Målgruppslista

Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer som tillhandahåller person- och företagsinformation. Adressregistren uppdateras regelbundet mot Bolagsverket, Skatteverket och kreditupplysningsföretag. Vi kan via våra samarbetspartner ta fram specifika kriterier efter dina behov så du träffar rätt kunder på dina möten.

Önskar du kostnadsfri mötesoffert?

Våra tjänster

Mötesbokning av företag och privatpersoner efter dina behov.

Om Oss

Sveriges mest expansiva företag inom mötesbokning.

Kundservice

Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss?