Aktuella tjänster
Välkommen att ansöka

Just nu söker vi nya medarbetare

Svensk Mötesbokning är en av Sveriges mest expansiva företag inom mötesbokning. Vi arbetar med att hitta nya kunder åt våra uppdragsgivare till privat och företagsmarknaden över hela landet. Just nu expanderar vi verksamheten och söker nya anställda. Välkommen att skicka in din ansökan!

Extrajobb: Arbeta hemma med mötesbokning – Heltid/Deltid

Just nu söker vi nya anställda som vill arbeta extra. Arbetet sker på distans hemifrån och kan utföras oavsett var i världen du bor!

På uppdrag av våra samarbetspartner kommer du ringa nya kunder och boka in kundmöten. Vi arbetar bl.a åt finansbolag, reklambyråer, rekryteringsföretag och en rad andra branscher.

Arbeta hemifrån som mötesbokare åt försäkringsbolag på dagtid

Just nu expanderar vi verksamheten och söker för omgående anställning nya anställda på distans som vill arbeta dagtid hemifrån med mötesbokning.

På uppdrag av en av våra samarbetspartner kommer du att arbeta hemifrån med att ringa privatpersoner och företagare i Sverige, med syftet att boka in möte för prisjämförelse på kundens försäkringar.

Arbeta hemifrån som mötesbokare åt reklambyrå på heltid

Just nu expanderar vi verksamheten och söker för omgående anställning nya heltidsanställda på distans som vill arbeta hemifrån med mötesbokning på heltid.

På uppdrag av en av våra samarbetspartner kommer du hemifrån att arbeta med att prospektera och boka in nya kundmöten.  Vår uppdragsgivare är en reklambyrå som arbetar med grafisk design.

Arbeta på distans som mötesbokare åt energibolag - Heltid

Just nu expanderar vi verksamheten och söker för omgående anställning nya anställda på distans som vill arbeta kvällstid hemifrån med mötesbokning.

På uppdrag av en av våra samarbetspartner kommer du kontakta radhus & villaägare över hela Sverige för att boka in kundmöten.

Arbeta hemifrån som mötesbokare åt finansbolag på helger

Just nu expanderar vi verksamheten och söker för omgående anställning nya anställda på distans som vill arbeta helger hemifrån med mötesbokning.

På uppdrag av en av våra samarbetspartner kommer du att arbeta hemifrån med att ringa privatpersoner i Sverige, med syftet att boka in möte för pensionsrådgivning.

Arbeta som Account Manager på vårt huvudkontor i Stockholm

Just nu expanderar vi verksamheten och söker för omgående anställning flertalet nya heltid- & deltids-anställda till vårt huvudkontor vid Stureplan i centrala Stockholm

På uppdrag av våra samarbetspartner kommer du ringa nya kunder och boka in kundmöten. Vi arbetar bl.a åt finansbolag, reklambyråer, rekryteringsföretag och en rad andra branscher.

Arbeta som rekryteringsassistent – Distans / Huvudkontor

Just nu expanderar vi verksamheten och söker nya medarbetare som vill arbeta med rekrytering till våra uppdragsgivare i Sverige.

På uppdrag av våra samarbetspartner kommer du att arbeta med att rekrytera internt och externt ny personal. Du kommer själv att inleda processen och genomföra telefonmöten för att kvalificera rätta kandidater.

Säljcoach till vårt huvudkontor i Stockholm eller på distans

Just nu expanderar vi verksamheten och söker för omgående anställning, en driven och inspirerande säljcoach på heltid till vårt huvudkontor i centrala Stockholm eller på distans.

Uppgiften som säljcoach är att motivera, utbilda och leda ett team på distans som via telefon inbjuder privatpersoner och företagare till kostnadsfria nykundsmöten.

Teamwork

Samtliga våra medarbetare bemöts med samma respekt, omsorg och engagemang som de förväntas använda i kontakten med varje enskild klient. Kreativitet och egna initiativ uppmuntras för att kontinuerligt utveckla företagets service- och bokningsprocess.

Har du frågor om aktuella tjänster?

Arbetsprocess

Sveriges mest expansiva företag inom mötesbokning.

Om oss

Nyckeln till framgång börjar med vårt beprövade och utarbetade arbetsätt.

Kundservice

Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss?