Är du vår nya kollega?
Just nu söker vi nya medarbetare

Arbeta på distans hemifrån med mötesbokning åt energibolag  

Svensk Mötesbokning är en av Sveriges mest expansiva företag inom mötesbokning. Vi arbetar med att hitta nya kunder åt våra uppdragsgivare till privat och företagsmarknaden över hela landet. I detta uppdrag samarbetar vi med en svensk pooltillverkare och söker säljare på distans hemifrån. Är du en person som trivs med kundkontakt, är stresstålig och söker du ett utmanande socialt arbete är du välkommen att söka denna tjänst!

Om tjänsten

I rollen som mötesbokare kommer du kontakta radhus och villaägare i hela Sverige.
Du ansvarar för att prospektera och etablera en första kontakt med nya kunder samt väcka ett intresse kring företagets solenergipaneler.
Du kommer boka in platsbesök åt företagets säljare som åker ut till kunden.
Tjänsten är ett självständigt och utmanande uppdrag och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Beskrivning

Du som anställs kommer inledningsvis att introduceras och utbildas på distans inom sälj- och argumentationsteknik samt kännedom kring uppdragsgivarens tjänster, med syfte att snabbt sätta dig in i dina arbetsuppgifter och optimera möjligheten att bli en framgångsrik kommunikatör. Du kommer att arbeta i ett webbaserat ringprogram så ett krav är att du har en dator med internetanslutning och ett headset! Genom detta upplägg så kommer inga telefonräkningar att debiteras av dig för dina samtal du ringer!
Vi söker dig som har ett starkt engagemang. Det är viktigt att du brinner för att tala med kunder och vågar utmana dig själv och dina gränser för att nå bästa resultat. Du har även en positiv inställning och är duktig på att hantera motgångar med ett leende. Viktigt är även att du har ett högt tempo i det du gör.

Kvalifikationer

För att passa in i vår företagsverksamhet bör du uppfylla följande kriterier:

· Du vill jobba i ett företag där du kan påverka din egen lön genom goda prestationer.

· Du ska vara tävlingsinriktad och beredd att jobba hårt för att uppnå uppsatta mål.

· Du är orädd för nya kontakter och professionell i din roll gentemot kund.

· Du bör inneha en hög social kompetens och har lätt för att uttrycka dig samt en förmåga att fånga kundens intresse genom din personlighet.

· Du har stort tålamod och positiv i din attityd.

· Du talar svenska språket flytande (obehindrat i tal och skrift).

Övrig information

Ersättning 
Provison 100 % -Hög lön baserat på resultat

Så ansöker du:
Ansök tjänsten genom att trycka på knappen nedan, eller skicka ditt CV med personligt brev och ange ”Energibolag” i ämnesraden vid ansökan till e-postadress: cv@svenskmotesbokning.se

Tillträde
Omgående

Arbetstider och omfattning 
Heltid, Mån-Fre 9.00-18.00

Har du frågor om våra tjänster?

Kundservice

Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss?

Fler aktuella tjänster

Vi söker just nu efter nya medarbetare - Kanske är det du?

Om oss

Sveriges mest expansiva företag inom mötesbokning.