Är du vår nya kollega?
Just nu söker vi nya medarbetare

Arbeta som säljcoach

Svensk Mötesbokning är en av Sveriges mest expansiva företag inom mötesbokning. Vi arbetar med att hitta nya kunder åt våra uppdragsgivare till privat och företagsmarknaden över hela landet. Just nu expanderar vi verksamheten och söker en säljcoach som ska leda ett team på distans. Är du en person som är inspirerande och målmedveten ledare är du välkommen att söka denna tjänst!

Om tjänsten

Uppgiften som säljcoach är på att motivera, utbilda och leda ett team på distans som via telefon inbjuder privatpersoner och företagare till kostnadsfria nykundsmöten. Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet av telemarketing och försäljning (helst mötesbokning). Du har förmodligen tidigare arbetat som coach eller haft en tjänst där du motiverat och utvecklat dina medarbetare med överträffande goda resultat vilket även ska framgå på ditt CV.

Som person är du resultatinriktad, pålitlig och målmedveten. På sikt kommer du även att rekrytera ny personal och utbilda dessa för att bli framgångsrika mötesbokare.

Beskrivning

Du som anställs kommer inledningsvis att introduceras och utbildas inom sälj- och argumentationsteknik samt kännedom kring våra tjänster, med syfte att snabbt sätta dig in i dina arbetsuppgifter och optimera möjligheten att bli en framgångsrik säljcoach.Du kommer att arbeta tillsammans med ledningsgruppen på vårt huvudkontor vid Stureplan i centrala Stockholm eller utföra tjänsten på distans.
Vi söker dig som har ett starkt engagemang. Det är viktigt att du brinner för att coacha samt motivera och leda ditt team för att nå bästa resultat. Du har även en positiv inställning och är duktig på att hantera motgångar med ett leende. Viktigt är även att du har ett högt tempo i det du gör.Inledningsvis kommer du att utföra mötesbokning på egenhand för att sätta dig in i mötesbokarnas arbetsuppgifter.Du kommer dagligen rapportera resultat till din närmsta chef.

Kvalifikationer

För att passa in i vår företagsverksamhet bör du uppfylla följande kriterier:

· Du vill jobba i ett företag där du kan påverka din egen lön genom goda prestationer.

· Du ska vara tävlingsinriktad och beredd att jobba hårt för att uppnå uppsatta mål.

· Du är orädd för nya kontakter och professionell i din roll gentemot kund.

· Du bör inneha en hög social kompetens och har lätt för att uttrycka dig samt en förmåga att fånga kundens intresse genom din personlighet.

· Du har stort tålamod och positiv i din attityd.

· Du talar svenska språket flytande (obehindrat i tal och skrift).

Övrig information

Ersättning 
Provision 100 % - Hög lön baserat på resultat

Så ansöker du:
Ansök tjänsten genom att trycka på knappen nedan, eller skicka ditt CV med personligt brev och ange ”Säljcoach” i ämnesraden vid ansökan till e-postadress: cv@svenskmotesbokning.se

Tillträde
Omgående

Arbetstider och omfattning 
Heltid Mån-Fre, 9.00-18.00

Huvudkontor – Grev Turegatan 9A i Stockholm eller arbeta på distans hemifrån. 

Har du frågor om våra tjänster?

Kundservice

Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss?

Fler tjänster

Vi söker just nu efter nya medarbetare - Kanske är det du?

Om oss

Sveriges mest expansiva företag inom mötesbokning.